× Welcome to the User Field Values In Articles Extension Forum Category!

Please feel free to ask questions or post support related queries related to the User Field Values In Articles Extension in the forum category.

Please register and login to create a new post or to replay to a topic.

exisiting joomla custom fields not working

More
3 weeks 3 days ago #14 by imagesbymurray
exisiting joomla custom fields not working was created by imagesbymurray
I'm assuming the short code for a custom field, member-id would be {{ud_member-id}}, but nothing is showing

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 weeks 3 days ago #15 by imagesbymurray
Replied by imagesbymurray on topic exisiting joomla custom fields not working
figured it out. {{ud_member_id}}. underscore, not a dash.....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 weeks 3 days ago #16 by jdev-extensions
Replied by jdev-extensions on topic exisiting joomla custom fields not working
Thank you for your purchase. Yes it would be a underscore.

A easy way to see how the exact short code must look is by referencing the list of short codes provided by the User Fields In Article Component. "Components->User Field Values In Article". The last column shows the exact short code.

Please let us know should you need any further information regarding the extension.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.256 seconds
Powered by Kunena Forum